Bemutatkozás

“A tervezés számomra arról szól,
hogy a körénk épített környezet
legyen a mindennapok egyik örömforrása.
A cél az, hogy a belső tér
ne pusztán kiszolgálja az igényeinket,
ne csak segítse életünket,
hanem adjon felemelő élményt és
töltsön fel energiával
akárcsak egy kellemes séta a tengerparton… “

 
Mindig egy részletes beszélgetéssel indítunk. Egy jó térszervezéshez ismernem kell a napi rutinokat, a vágyott hangulatot, a közösségi élet szokásait és még sok aprónak tűnő részletet, ami a végeredményt igazi otthonná teszi.
Elsődleges a funkció megtalálása és csak ezt követi a styling. Itt fontosnak tartom a minőségi anyaghasználatot, a stílusok egyedi kombinációját és az izgalmas textúrákat, harmonikus színhasználattal. A bútorozásnál szívesen javasolok egyedi megoldásokat, amiket a térhez és a személyes igényekhez tudunk igazítani. Az aktuális trendekből inspirálódó de időtálló megjelenés a cél, ami a Megrendelő ízlésvilághoz igazodik.
A világításra különös figyelmet szentelek, fontos a kényelmes és ergonomikus használat szempontjából is, de a különleges hangulatok megteremtésénél is nagy a szerepe.
 
Mindezek nem csak otthonok, hanem üzletek, éttermek, szállodák, orvosi rendelők vagy egyéb belső terek tervezésénél is érvényes elvek.
 
Igény esetén  a kivitelezés menedzsmentet is ellátom. A tervezési és kivitelezési szolgáltatásokról részletesen itt olvashat.
 
Ha kíváncsi, hogy az Ön otthonából vagy üzletéből mit lehetne kihozni, itt kérhet ajánlatot.